Merve(uzun)
22.04.08, 21:06
Herkese öncelikle merhabalar demek istiyorum;)...Ben bu siteye yeni üye oldum ve e-etkinlik____ kısımlarını açamıyorum(sayfa görüntülenemiyor diyor) bunun sebebini çok merak ediyorum bi fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum...Ben lise 3. sınıfta okuyorum bu yüzdende bir sürü etkinliğe ihtiyacım oluyor bu sitedende çok iyi yararlanıyorum ama tek sorunum bu lütfen bana yardım....N'OLUR:(
slm merve ben yardımcı olabilirim
merhaba hoş geldin ben lisede çocuk gelişimi öğretmeniyim ders ödevlerini ve etkinliklerle ilgili bana soru sorabilirsin ben öğrencilerimi de bu siteye üye yaptım seninle tanıştırabilirim
birde 5 mesaj bölümü ile ilgili yardımcı olunsa
sanada merhaba mervecim 5 tane mesaj yolamn gerekiyo bende lise 3 gidiyom 4 e gecem memnun oldum:)
genç fenerli
08.06.08, 01:37
hoşgeldin aramıza adaşız bu arada :)
chatlaqseda
08.06.08, 08:56
hoşgeldiin kıss :) ben seda.. lise 3 deim bende :)
Arkadaşlar bende resim Koyamadm Sitedekilerin dışında ??? Sorun Mu war ben mi yapamadım??
Sorun yok,sadece sisteme yüklü olan avatarları kullanabiliyoruz :)
songulerbay
10.06.08, 18:25
Teşekkürler..........
arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.Etkinlikler nasıl ekleniyor siteye bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?
hoşgeldiniz arkadaşlar http://www.okulonceciyiz.biz/showthread.php?t=3885
bu linkten ve form yardımı başlıklı bölüme girerek forumu nasıl kullanmanız gerektiği eklentileri nasıl yapmanız gerektiği ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz verimli paylaşımlar diliyorum...