ılgımpoyraz
25.04.08, 17:00
ben biyoloji öğretmeni bir anneyim. ikiz çocuklarımı 2 yıl kreşe gönderdim. 3.5 yaşındalar ve kızım lösemi olduğundan enfeksiyon riskinden dolayı ikisinide okula gönderemiyorum. fakat okula alıştıklarından hayatlarında önemli bir boşluk var.ben bu boşluğu evde kapatmaya çalışıyorum ve sizi buldum. ancak şu 5 paylaşım işi biraz zorluyor, sanırım site daha çok okul öncesi öğretmenlerine yönelik . sitenizden en iyi nasıl faydalanabilirim.belli bir planmı takip etmeliyim yoksa ne yapmalıym
sitemizde öğrenciler, öğretmenler, anneler ve faydalamak isteyen herkes var diye biliyorum istediğiniz etkinlik,şarkı,tekerleme,hikaye vs var bunları okuyabilirsiniz veya çıktı alıp boyatailirsiniz veyada siz yaptıklarınızı ekleyebilirsiniz
ayrıca aramıza hoşgeldiniz
ben biyoloji öğretmeni bir anneyim. ikiz çocuklarımı 2 yıl kreşe gönderdim. 3.5 yaşındalar ve kızım lösemi olduğundan enfeksiyon riskinden dolayı ikisinide okula gönderemiyorum. fakat okula alıştıklarından hayatlarında önemli bir boşluk var.ben bu boşluğu evde kapatmaya çalışıyorum ve sizi buldum. ancak şu 5 paylaşım işi biraz zorluyor, sanırım site daha çok okul öncesi öğretmenlerine yönelik . sitenizden en iyi nasıl faydalanabilirim.belli bir planmı takip etmeliyim yoksa ne yapmalıym
Merhaba ben okulöncesi eğitim öğretmeniyim bu siteye üyeyim fakat girebilme şansım çok çok az çünkü çünkü üç aylık ikiz bebeklerim var, zaman problemi yani. lösemili olan çocuğunuzdan bahsetmişsiniz bizler Denizlide ikame ediyoruz
ilik nakli için çok arkadaş ve öğrenci gönüllü fakat türkiyede bunu alan banka yok türkiyede 1 yada iki imiş bu konuda bilginiz var ise ne yapabiliriz bana mail geçerseniz sevinirim.
ılgımpoyraz
30.04.08, 19:54
Merhaba ben okulöncesi eğitim öğretmeniyim bu siteye üyeyim fakat girebilme şansım çok çok az çünkü çünkü üç aylık ikiz bebeklerim var, zaman problemi yani. lösemili olan çocuğunuzdan bahsetmişsiniz bizler Denizlide ikame ediyoruz
ilik nakli için çok arkadaş ve öğrenci gönüllü fakat türkiyede bunu alan banka yok türkiyede 1 yada iki imiş bu konuda bilginiz var ise ne yapabiliriz bana mail geçerseniz sevinirim.
ikiz anneliği çok özeldir.. öncelikle kolaylıklar diliyorum. kızımın tedavisinde ilik nakli aşamasına gerek yok şimdilik... umarım gerek kalmayacak ancak lösevin sitesinde soru cevapla sorunuza karşılık bulabilirsiniz. tabiki uygun ilik bekleyen çok çocuk var. ilginiz ve hassasiyetinize teşekkürler...
mesajınızı ancak okuyabildim ama bu zamansızlık değil beceriksizlikten dolayı kızınınızın sağlık durumunun iyi olmasını en içten şekilde diliyorum. Mesaj için teşekkürle bana moral oldu. Kızlarım buğun 8 ayını doldurdu. Sanıyorum iyi gidiyorum sağlıklı günler diliyorum.
selam ben de ikizannesiyim, ikizanneleri yahoo grupta bircok ikizannesi paylasimda bulunuyor buradaki gibi
merhaba ılgımpoyraz;
5 paylaşım uzun zaman önce 1 paylaşıma indirildi sitemizden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. çocuklarınız için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.
tarafımızdan da desteklenen http://www.anaokuludergisi.com/ dergisini size de öneririz