Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. Sayımız (1 Kasım 2007) Yayınlandı!

editör
30.10.07, 01:30
http://www.okuloncesiegitim.org/dergikasim07.jpg

EDİTÖR’DEN

“TÜRK’ÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM!”

Merhaba Saygıdeğer Okurlar;

Okul Önceciyiz Biz E-Dergimizin ikinci sayısıyla sizlerle birlikte olmanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Bugünümüzden MUTLU, geleceğimizden UMUTLUYUZ. Bu mutlu tabloya olan katkılarınızdan dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…

“Alper Bey öncelikle geçmiş olsun rahatsızlanmışsınız. O ne güzel ne verimli bir söyleşidir öyle Belma hocamla. İnsanın bazen sönen bazen de alev alev yanan umudunu perçinliyor. Ben bu meslekte değilim ama o söyleşiden çok şey kazandım kendi adıma. Açıkçası imrendim ve kıskandım sizi. Şu an saat sabahın 5:46’sı o yüzden sadece sizin söyleşinizi okuyabildim; ancak merak etmeyin dergiye olan yorumlarım devam edecek. Arkadaşım kutlarım seni. İnsanın çalışma azmini kamçılıyor. Tekrar teşekkür ederim.”

Okur Yorumlarından - Atatürk Üniversitesi PDR Bölümü Öğrencisi

İşte bu mutlu tabloya olan katkılarınızı böyle özetliyor bir okurumuz. Bizler için üzülen, çalışmalarımızdan haz duyan, gece gündüz demeden çalışan bizleri yine gece gündüz demeden takip eden, kutlayan ve bir teşekkürü eksik etmeyen sizler için bugün yine buradayız. Doğruluğumuzdan hiçbir şekilde taviz vermeden, Türkiye Cumhuriyeti için durmadan çalışıyoruz…

İlk sayımıza gelen birbirinden güzel ve motive edici yorumlar sayesinde bu sayımızdaki çalışma azmimiz daha da arttı. Bakalım bu sayımızda sizler için neler neler yaptık, kimleri ziyaret ettik?

Bu sayımızda ilk olarak; okul öncesi eğitim camiasının babası olduğuna, bu alanın gelişmesi için elinden geleni yaptığına inandığımız Genel Müdürümüz Sayın Remzi İNANLI’yı makamında ziyaret ederek sizlerin sormak isteyipte soramadıkları soruları kendisine yönelterek oldukça farklı bir söyleşi gerçekleştirdik. Bu ay içerisinde bulunan belirli gün ve haftalar çerçevesinde ne tür etkinlikler yapabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Ayrıca öğretmenlerimizin sınıflarında, anne babalarında evde çocuklarıyla yapabilecekleri birbirinden eğlenceli etkinliklere yer verdik. Çocuk eğitiminde baba faktörünün öneminden ve bu faktörün en etkili şekilde aktif olabilmesi için annelerin neler yapması gerektiği konusunda bir şeyler düşündük. Ailelerin çocukları için oyuncak seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğinden ve yaş gruplarına göre oyuncak dağılımından bahsettik. Müziğin anne karnındaki bebeği nasıl etkilediğini sizlere anlatmaya çalıştık. Çocuklarımızda sıkça rastlanan bir hastalık olan ‘ishal’ konusunda açıklayıcı bilgi ve korunma yöntemleri hakkında ne biliyorsak anlattık. Yabancı dil öğrenmek isteyipte birçok bahanesi bulunanlar için bakın neler söyledik…

Aslında bu sayımız içerisinde o kadar önemli ve eğlenceli konuları ele aldık ki yine anlatmakla bitiremeyeceğim. Onun için elinizi çabuk tutup bir sonraki sayfaya geçerek bu zengin içerikten mahrum kalmamanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla…

Okul Önceciyiz Biz E-Dergisi Kasım 2007 Sayısını İndirin! (http://www.okuloncesi.tc/modules/eBooks/visit.php?lid=4)

pdratauni
03.11.07, 16:26
2. sayınız hayırlı olsun. Devamını 4 gözle bekliyor olacağım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

nevriyec
06.11.07, 10:54
ilk sayınızda,ikinci sayınızda çok güzel hazırlanmış...emeği geçen herkese çok teşekkürler...

devamınn gelmesini çok isterim :)

fatmacelik
06.11.07, 22:27
dergi için çok teşekkür ederim :)

ayhabi
07.11.07, 10:04
Çok güzel içerik olarak güzel,ellerinize sağlık.hayırlı olsun.

мerνe
07.11.07, 10:32
Şahane bir dergi ! :)

GOLDHEART
09.11.07, 00:36
OHH BEEE!!!Sonunda indirebildim.İlginiz için teşekkürler.Ellerinize sağlık .TEŞEKKÜRLER...

fmcel2005
09.11.07, 02:50
harika bir dergi zevkle okuyor ve faydalanıyorum teşekkürler....

hicran
10.11.07, 16:24
çok tşkrler,başarılarınızın devamını dilerim,emeğinize sağlık

_ahsen_
13.11.07, 18:13
dergi gerçekten çok güzel olmuş. inş. devamı gelir. yalnız 2. sayısında 1 ocakta görüşmek dileğiyle demişsiniz. aralık sayısı çıkmayacak mı???

editör
13.11.07, 19:25
Merhaba;

İlginiz için teşekkürlerimizi sunarız. İçinde bulunduğumuz yoğun çalışma temposu nedeniyle bir sonraki sayımızın, sizlere daha kaliteli bir içerik sunabilmek adına, Ocak 2008 de çıkmasının uygun olduğunu düşündük.

Umarım bizleri anlayışla karşılarsınız.

_ahsen_
13.11.07, 22:50
estağfirullah ne demek. emekleriniz ve gayretleriniz için çok teşekkür ederiz. bu dergiden çok faydalanıyoruz. 3. sayıyı sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

burcuayhan
08.12.07, 22:35
Derginiz Süper Olmuş ::::))))))

yuba_87
10.12.07, 20:14
harika bir dergi zevkle okuyor ve faydalanıyorum teşekkürler....
gerçekten çok güzel bi siteymiş emeği geçen herkeze teşekkür ederizz:d

yuba_87
11.12.07, 18:47
sayınız hayırlı olsun yeni sayılarla bekliyoruz

f_nur
12.12.07, 18:01
bende çok beğendım sıteyı..artık bende burada olacam herkeze selamlar...

editör
12.12.07, 18:10
bende çok beğendım sıteyı..artık bende burada olacam herkeze selamlar...

Beğenmiş olmanıza çok sevindim öğretmenim. Aramıza hoşgeldiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz... :)

pınar öğretmen
13.12.07, 19:32
öncelikle bu derginin tüm okul öncesi eğitimcilere,ailelere hayırlı olmasını temenni ediyorum.içerik çok hoş...
bir de küstahlık etmiş olmaktan çekinerek öneride bulunmak istiyorum;
etkinlik örnekleri gayet yerinde bi karar.mümkünse bunlara daha fazla örnek eklerseniz,hem biz öğretmenlere ekstradan fikir vermiş olursunuz,hem de öğretmen olma yolundaki öğrencilerimizin yaratıcılık ufkunu geliştirmiş olursunuz.
aile eğitimi ile ilgili etkinlik örnekleri ve yazılar da arttırılırsa daha iyi olacağını tahmin ediyorum.
bunların yanında (böyle bir olanak belki de vardır da ben görmememiş olabilirim tabi) kullanıcılarınızın da size kaynaklar göndermelerine vesile olabilirseniz,bu güzel dergiye ekstra tat katmış olursunuz...
emeği geçen herkesin ellerine sağlık...[/B]

editör
15.12.07, 15:59
öncelikle bu derginin tüm okul öncesi eğitimcilere,ailelere hayırlı olmasını temenni ediyorum.içerik çok hoş...
bir de küstahlık etmiş olmaktan çekinerek öneride bulunmak istiyorum;
etkinlik örnekleri gayet yerinde bi karar.mümkünse bunlara daha fazla örnek eklerseniz,hem biz öğretmenlere ekstradan fikir vermiş olursunuz,hem de öğretmen olma yolundaki öğrencilerimizin yaratıcılık ufkunu geliştirmiş olursunuz.
aile eğitimi ile ilgili etkinlik örnekleri ve yazılar da arttırılırsa daha iyi olacağını tahmin ediyorum.
bunların yanında (böyle bir olanak belki de vardır da ben görmememiş olabilirim tabi) kullanıcılarınızın da size kaynaklar göndermelerine vesile olabilirseniz,bu güzel dergiye ekstra tat katmış olursunuz...
emeği geçen herkesin ellerine sağlık...[/B]
Öğretmenim öncelikle tüm öneri ve eleştirileriniz için çok teşekkürler. Elbette ki sizlerden gelecek olan dönütlerle biz çalışmalarımızı yeniden şekillendirerek daha verimli hale getirmeye çalışacağız. Tüm önerilerinizi yayın kurulumuzda görüşeceğiz.

Saygılar...

AYSUN_KARAKUS
25.12.07, 20:01
bu açıldı ama :) :)

oguzis78
13.01.08, 15:53
öncelikle bu sitede emeği geçen herkesi kutluyorm.başarılarınızın devamını diliyorum

tulaya
17.01.08, 15:14
uzun zamandır internetle bağlantım olmadığı için böyle bir şeyden haberim yoktu e-mail adresime gelen mesajla haberim oldu gerçekten böyle bir proje çok güzel olmuş e-dergide emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler yüreğinize ve ellerinize sağlık.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN....

ALP2003
28.01.08, 02:16
merhabalarr..

dergiyi sorunsuz indirdim..gerçekten tek kelime ile harika olmuş..tekrar ve tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum,böyle güzel şansları bizlere verdiğiniz için..

ben bile konulara,renklere hayran oldum..oğlumun da çok beğeneceğine eminim..

sevgiyle kalın..

bici
05.03.08, 01:16
başarılarınızın devamını diliyorum emeği geçen herkese teşekkürler

keremsevil
20.03.08, 16:35
arı vız vızı arkadaşım yaptırmıştı çok güzel olmuştu ama müziğini vermemişti bu nedenle verdiniz için teşekkürler .arı vız vızı henüz göremedim .

böyle bir siteyi hazırlamanız muhteşem

beş mesaj dolduurmaya çalışıyorum

onur27
01.04.08, 10:24
çok güzel olmuş emeğinize sağlık

ASLI SATIR
19.06.08, 18:00
Dergiler çok Güzel.bizler Için çok Faydali.

çılekgulten
15.08.08, 13:41
ben açamıyorum yardımcı olurmusunuz.ayrıca sizden veya baska arkadaşlardan gelen cevaplar msnime gidiyor orayı açmadan kimin attıgını göremiyorum.orayı açtıgımda tesekkür een arkadaşlar oluyor ama forumdaki üyelik yerimdeki tesekkür sayım 0 görünüyor bana nasıl yapacagımı yazarmısınız

мerνe
15.08.08, 13:46
Adobe Reader programı bilgisayarınızda yüklü mü? Yüklü değilse dergiyi açamazsınız.