Orijinalini görmek için tıklayınız : pazar

ocalyptus
06.05.08, 13:10
arkadaşımla saat 1 sularıydı msj laşıyorduk.herşey çok iiydi sınav için okumamız gereken kitabı hala okumadığım için bana kızıyordu.sadece 1o dk geçti ve i msj geldi ben eve gidiorum babam fenalaştı diye tüm gün ondan bişeyler bekledim onu ilk defa böyle kötü olarak farkettim.saat 6 ya kadar sadece fenalştığını bilyorduk yolun sonuna gelmek üzereydi bi saatlik yolu kalmıştı ve acası onu alacaktı tel de konuştuk iimiş dedi sana haber verişcem.........
bekledim..
bekledim...
tam 3 saat boyunca aradım açmadı msjlarma cevap gelmedi ve sonnda babamı kaybettim ona doyamadan gitti die bi msj gelşdi
ok oldum çnkü 2 gün önce onnla yanımda konuşmuştu ve çok iiydi 2 gün boyunca ağladım ilk defa bu kadar çok ağladım iananamıyordum 2.gün babasının birden kalpkrizi geçirdiğini öğrendim ve aynı gün içinde taramvayda adamın teki gözlerimiz önünde kalpkrizi geçirdi...
şuanda yne kötü oldum ama artık ağlayamıyorum ağlamamam da lazım çnkü ona ben destek olucm burdaki herkes de okusun lütfen ölüm dediğimiz ne ki o bi kapıyı aralaın yeter sonrasında bedeniniz isteseniz de gider istemesenizde!!!!:(:(:(:(:(:(
bunu hiç unutmucam

almina
06.05.08, 23:41
Benim arkadaşım çok gençti iki küçük çocuğu vardı.Yıllarca çocuğu olmadı ve o çocuklarına adeta tapardı.Cumartesi günü çocuklarının gözü önünde kalp krizi geçirdi ambulans gecikti ve onu kaybettik.Bende iki gün ağladım ama sadece ben değil onu tanıyan herkes ağladı.O bir melekti uçtu gitti.Mekanın cennet olsun.

genç fenerli
07.05.08, 00:31
mekanları cennet olsun

haticeaydan
07.05.08, 01:11
allah her ikisinede rahmet etsin .gerçekten insan ani ölümlerde daha bir yıkılıyor.allah kimsenin başına vermesin.arkadaşınızın ve yakınlarının başı sağ olsun.

almina
07.05.08, 01:20
teşekkürler hatice öğretmenim iki çocuğu da çok küçük onlar için kahroldum

AYSUN-KARAKUŞ
07.05.08, 17:30
çok kötü birşey allah yardımcıları olsun allah sabır versin :(

kullanıcı
03.06.08, 17:34
Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun

fayrap
06.06.08, 01:43
Allah rahmet eylesin..

şimal
06.06.08, 12:15
allah mekanlarını cennet etsin dualarımızla

hilal_
06.06.08, 17:32
bende iki hafta önce babannemi kaybettim onları çok sevdiğimiz için yakıştıramıyoruz ölümü ama herkesinde dediği gibi iki gün ağlıyosun; ama kısa sürmeyecek bir şey var oda onlar için allaha dua etmek allah onların mekanlarını cennet etsin günahlarını affetsin bize düşen onlar için fatiha okumak inanınki bu da onalara yapılacak en güzel şey allah tüm ölenlerin mekanını cennet etsin

almina
06.06.08, 19:02
amin başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım

chatlaqseda
08.06.08, 09:28
allah rahmet eylesin :(:(:(:(:(:(