concept
10.05.08, 16:46
Sayın ilgili benim çocuğum şu anda eyüboğlu ataşehir ilkögretim okulunda hazırlık-A sınıfında ama ne yazıkki aynı okulun müdür yardımcısının çocuğuyla aynı sınıfta ve bu çocukla her tür itilafta bizimkisi ve diğer çocuklar suçlu ve beraberinde okul pedagoğubizim çocuğumuz bu eğitimincinin çocuguyla nezaman bir problem yaşasa bu müdür yardımcısının odasında önce kızılıyor ve akabinde biz okula çagrılıyoruz.Peki bu okul yöneticisinin çocuğu hep mi suçsuz sınıf ögretmenide bitaraf tabiki isterse olmasın.Sonuçta bizim çocugumuzun dikkat eksikliği tanısını koydu okuldaki yöneticiler ve ipini çektiler tabiri çaizse gözdende çıkarttıkları için pek önemsemediklrini düşünüyorum ,konuyu kabülümüz müş gibi bizi çagırıp kağıt imzalatmak dahi istediler niye diye sorduğumda denetlemede sorulucağını söylediler .hangi denetleme şikayet üzerine gelecek denetlemiyi kastediyorlar herhalde, .ya çocuğumuzu başka bir okula alacakmışız ya da hazırlığı tekrar okuycakmış seç seçebilirsen?Okul kiriterlerine uymuyormuş...Bu kriterler nasıl olur okulun bunu belirleme ve eleme hakkı varmıdır???Benim sorum şu;bunca para verdiğim bir okulda bu eğitimciler ne iş yapar hazırlık adı altında benim çocuğumu eğitecek eğitimciler orda yoksa nerde.A tabi dışardan bir uzman yardımı almamız gerektiğinide belirttiler ki alıyoruz.Kaldı ki pisikoterapistimiz bile bu okul pedagogunun sorunlu oldugunu ve bu çocuğun henüz 6 yaşında olduğunu kaldiki bizim çocuğumuzda gördüğü kadarıyla hareketli olması dışında (ki bu bir çocuk) bir problem olmadığı kanaatinde...sonradan öğrendiğimize göre sınıfta ki birçok velide bu pedagogla ayı konularda sorunlar yaşamış.Yani bütün çocuklar eksik hiperaktif ve gelişim geriliği var .süper bi pedagog???Peki benim çocuğumu şimdi nasıl bir gelecek ve psikolojik sorunlar bekliyor.Bu okul yönetiminin hiçte eğitimci kimliği taşımadıklarını düşünüyorum.Peki benşimdi ne yapıcam? nereye nasıl şikayet edicem? lütfen bana yardımcı olun.