Orijinalini görmek için tıklayınız : bir bu kalmıştı

nursefa
12.05.08, 19:15
herşey iyi güzel gidiyor. hayret parasızda bazı bilgilere ulaşılıyor derken site cd satmaya başladı. aman geç kalmayın. nedir yani şuanda parası olmayan biri sitenizden faydalanırken faydalanamıyacakmı? hangi sayfaya ulaşmak istesem önüme "bir cd alın sitemiz ayakta kalsın" çıkıyor amaç nedir anlamadım. ayakta kalsın mı yoksa site işi ticaret içinmi yapmaya başladı.

editör
12.05.08, 19:33
herşey iyi güzel gidiyor. hayret parasızda bazı bilgilere ulaşılıyor derken site cd satmaya başladı. aman geç kalmayın. nedir yani şuanda parası olmayan biri sitenizden faydalanırken faydalanamıyacakmı? hangi sayfaya ulaşmak istesem önüme "bir cd alın sitemiz ayakta kalsın" çıkıyor amaç nedir anlamadım. ayakta kalsın mı yoksa site işi ticaret içinmi yapmaya başladı.

Merhaba;

Öncelikle düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ama lütfen konunun özünü tam olarak anlamadan yorumlarda bulunmayınız.

Bakınız; sitemiz alanında ülkemizdeki en ender sitelerden birisidir. Öyle ki yıllardır bu alanda vermiş olduğumuz hizmet karşılığında siz değerli kullanıcılarımızdan hiç birşey beklemedik. Bu hizmetin devam etmesi için gece gündüz demeden çalıştık, bu iş için zaman harcadık. Çoğu zaman masrafları karşılamak için öğrenci başımıza gurbet elde beş parasız kalacağımızı bile bile cep harçlığımızla karşıladık. Ama artık sitemiz o kadar büyüdü ki verimli şekilde hizmet verebilmesi için gerekli olan masrafları karşılayamaz olduk. Bunun için de güzel bir CD hazırladık ve siz duyarlı kullanıcılarımıza sunduk. Dedik ki hem alacakları CD işlerine yarasın hem de sitemiz ayakta kalsın ki sitemizden de faydalansınlar.

Şimdi soruyorum. Siz karşılığında hiç bir şey almadan 24 saatin en az 12'sini bilgisayar başında hiç tanımadığınız birilerine hizmet için çalışarak geçirebilir misiniz?

İŞTE BİZ ÇALIŞIYORUZ...

SAYGILAR...

almina
12.05.08, 19:43
ben bu sitede emeği geçen herkesi ayakta alkışkıyorum teşekkürler size iyi ki varsınız

kepi
12.05.08, 20:07
nursefa çok yanlış konuşmuşsun

ATAMİZİNDEYİZ
12.05.08, 22:53
verilen emek karşılık beklenerek verilmiyor. ancak sitenin daha hızlı olabilmesi ve sitede sorun yaşanmaması için bazı masraflara girilmesi gerekiyor. bu nedenle bu masrafı karşılarken şu ana kadar idare edildi ancak malumki öğrenci harçlıklarıyla da belli bir yere kadar gidiyor. ayrıca şu da unutulmamalı kimseyi zorla, ya da acındırarak cd almaya zorlamıyor bu site. sadece hem üyelere ve okul öncecilere yardımcı olmak hem de siteyi ayakta tutmaya çalışıyor.

lütfen yorum yaparken bu çalışma ve emek unutulmasın, yok sayılmasın!

genç fenerli
13.05.08, 02:14
haklısınız emeklerinizden dolayı teşekkürler

nursefa
13.05.08, 19:14
tabiki emeğe saygım var. hemen eleştirileri sıralamışsınız ama benim ne demek istediğimi anlamamışsınız bile. neyse önemli değil varın yanlış anlayın ama bizim milletin ne kadar duygusal olduğunu unutmayın! "duyarlı kullanıcı" olarak herkese teşekkürler ve iyi çalışmalar sayın okul önceci ekibi.

eXtasy81
13.05.08, 22:08
teşekkürler...

editör
14.05.08, 10:31
tabiki emeğe saygım var. hemen eleştirileri sıralamışsınız ama benim ne demek istediğimi anlamamışsınız bile. neyse önemli değil varın yanlış anlayın ama bizim milletin ne kadar duygusal olduğunu unutmayın! "duyarlı kullanıcı" olarak herkese teşekkürler ve iyi çalışmalar sayın okul önceci ekibi.

Teşekkürler düşüncelerinizi paylaştığınız için...

ironic
13.06.08, 15:12
Bir şeyi eleştirmeden nedenlerini çok iyi bilmek gerekir diye düşünüyorum:)

Teşekkür ediyorum site çalışanlarına nelere para harcamıyoruzki bence böylesi önemli bir hususta çok anlamsız tatışmalar.

мerνe
13.06.08, 17:38
İnternet ortamında bir site açmak için bir hosting alanının satın alınması gereklidir,bu alanın da aylık belli bir miktarı vardır,ödenir..Sitenin içeriği ve sunduğu hizmetler arttıkça da hosting alanını genişletmek gerekir ki bu daha fazla ücret demektir..Şu an girmekte olduğunuz okulonceciyiz.biz sitesi de gerek içeriği,gerek görünümü ile birçok özellik barındırıyor,kaliteli hizmet sunuyor.Cd satışının amacı kar gütmek değil, site masraflarını karşılamaktır..

Sanırım siz bunları bilmiyorsunuz,aydınlatmak istedim..

arzu özdemir
22.08.08, 00:47

biraz geç yazılmış bir mesaj olacak ama yazmadan duramayacağım üzgünüm....
Belki anlatmak istediğini anlamamış olabiliriz arkadaşım ama bu bizim hatamız değil.
Eğer bir eleştiri yaparken uslüba dikkat etmezsek, yapıcı olmak yerine kırıcı olmayı tercih edersek, her an yanlış anlaşılmaya hazırız demektir. o yüzden bence siz eleştirinizi tekrar okuyup, değerlendirin.
Acaba bizler mi yanlış anlayıp eleştiri yağmuruna tuttuk sizi?

Ayrıca sitemizden bu kadar çok şeyi hep birlikte payşabiliyorsak, tabiki destek olmak için herşeyi yapabilmeliyiz.

Ve de kimse kimseyi zorlamıyor değil mi ama..?

Hoşçakalın..

NbiY
22.08.08, 14:44
bu siteyi seviorum ilk fırsatımda da cdlerinizden satın alacağım inşallah :)