nurluarslan
14.05.08, 09:05
—Bazı aileler vardır çocuklarını göklere çıkartırlar bazı ailelerde koruyorum zannederek öyle bir sıkarlar ki çocuklarının suyunu çıkartırlar. işte size korumacı bir anne ve suyu çıkmış bir çocuğun hikayesi:
Anne:
Çocuk:
A:-Bak kızım bu kadar işimin gücümün arasında kalktım seni parka getirdim. Niye? Sen rahat ol girişken ol diye. Hadi bakalım şimdi oyna.
Ç:-Tamam anne
A:aaaa koşma kızım terleyeceksin. Hasta olursun sonra.(çocuk annesinin etrafında döner.)
Ç :-Kaydıktan kayabilir miyim anne
A: aaa kızım düşersin Allah korusun.....
Ç: -Peki şu kumda oynasam •A: aa kızım orda cam vardır çivi vardır eline batar ayağına batar ıııı olmaz ıııı •
Ç:-Peki anne şuradaki çocuklarla oynayabilir miyim?
A: aaa olmaz kızım hastalıklıdır onlar sana da bulaşır.
Ç: -Ne hastası anne ne güzel oynuyorlar işte.
A: aaa yürü bakayım eve gidiyorum. Seni getirdiğime de pişman ettin beni. Bir daha park yok...
Çocuk ağlayarak:- Ama anne!’’ der ve gitmemek için direnirken annesi onları çekiştirip sahneden çıkarmaya çalışır.
Anne:
Çocuk:
A:-Bak kızım bu kadar işimin gücümün arasında kalktım seni parka getirdim. Niye? Sen rahat ol girişken ol diye. Hadi bakalım şimdi oyna.
Ç:-Tamam anne
A:aaaa koşma kızım terleyeceksin. Hasta olursun sonra.(çocuk annesinin etrafında döner.)
Ç :-Kaydıktan kayabilir miyim anne
A: aaa kızım düşersin Allah korusun.....
Ç: -Peki şu kumda oynasam •A: aa kızım orda cam vardır çivi vardır eline batar ayağına batar ıııı olmaz ıııı •
Ç:-Peki anne şuradaki çocuklarla oynayabilir miyim?
A: aaa olmaz kızım hastalıklıdır onlar sana da bulaşır.
Ç: -Ne hastası anne ne güzel oynuyorlar işte.
A: aaa yürü bakayım eve gidiyorum. Seni getirdiğime de pişman ettin beni. Bir daha park yok...
Çocuk ağlayarak:- Ama anne!’’ der ve gitmemek için direnirken annesi onları çekiştirip sahneden çıkarmaya çalışır.