Orijinalini görmek için tıklayınız : yıl sonu etkinlik geçişleri

asu nehir
25.05.08, 23:27
yıl sonu etkinliği hazırlıyorum ama sahne arkasında çocuklar kostüm değiştirirken ve hazırlanırken zamanı nasıl dolduracağımı bilemiyorum

ismi lazım diil
26.05.08, 01:24
arkadaşım.biz geçen yıllarda sunucuya güzel sözler yada okul öncesiyle ilgili özlü sözler söylemesini sağlamıştık.bu arada biz arkada çocukları sahneye hazırlıyordukkkkkkkkkkkkk

sonsakin
02.06.08, 18:41
Biz; benim hazırlamış olduğum slayt gösterisini koyucağız araya,Diğer boşluklarıda bütün çocuklara ayrı ayrı şiir verdik aralarda onları okutturup öyle kapatmaya çalışıcaz bakalım nasıl olucak :D

busenaz
02.06.08, 21:44
biz velilerden hediye topladık ve bilet satıp hediyeleri çekiliş ile aralarda dağıttık işine yarar inşallah

zuzu
10.06.08, 10:32
Aynı sıkıntıyı bizde yaşadık. İki yıldır gurupların bir gününü kameraya çekip, aralarda
gösteriyoruz hem çocukları hazırlıyoruz hemde velilerimiz büyük bir keyifle izliyorlar

agulsem
10.06.08, 11:08
Merhaba,

bizim okulda çocuklar kostüm değiştirirken slayt gösterisi yaptılar. Çocukların da içinde bulunduğu fotoğraflardan oluşan slayt gösterdiler

sumisali
10.06.08, 13:35
siz kendiniz ufak notlar şiirler ekleyebilirsiniz biz bu sene öyle yaptık gösterinin sonuna doğru slayt izlettik .onlara bilmece sorabilirsiniz kendilerini çocukların yerine koymalarını ona göre cevap vermelerini isteyebilirsiniz komik eğlencei bir durum çıkıyor belki klasikleşecek ama evet hayır yarışması yapabilirsiniz bilmem işinize yarar mı?......:)

Ayşegül Şen
13.06.08, 20:36
izleyenler arasında yarışmalar yapabilirsiniz [sandalya kapmaca yoğurt yeme yarışması ]gibi kazanana küçük hediyeler verebilirsiniz çok eğlenceli oluyor o sırada çoçuklar kıyafet degiştire bilirler

aliyeçulha
22.07.08, 15:06
biz bu sene araya müziklerle doldurup staj öğrencilerinden birini palyaço yapıp oynattık özellikle palyaço şarkısı eşliğinde