Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Tasarımımız

admin
02.06.08, 18:57
Merhaba Değerli Okul Önceciyiz Biz diyenler. Sitemizin yeni tasarımı ile beğeninize sunulmuştur.

tasarımımızda eklentiler;
tekrar merhaba değerli okul önceci tasarımımızda yenilikler yaparak site tepesine sizin için kolaylık olacağını düşündüğümüz 2. bir menü ekledik. resimlere bakmanızı kolaylaştırmak için klavyeden sağ ve sol oklarla devam eden resimleri görmenizi sağlayan eklentiler yükledik. Forumumuzu daha kolay kullanmanız adına aklınıza gelenleri bizlerle paylaşırsanız daha iyisini yapmak için çalışmaya hep devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Saygıyla
Okul Önceciyiz Biz
Genel Koordinatörü
Tamer UZUNER

AYSUN-KARAKUŞ
02.06.08, 19:09
çok güzel olmuş tamer bey çok teşekkür ederim ellerinize sağlık :)

almina
02.06.08, 19:37
evet çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık teşekkürler

funda_s
02.06.08, 19:58
çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık

sevval
02.06.08, 20:33
hocam önceden en son giriş yaptıktan sonraki okunmamış yazılar yukarda belirtiliyordu onu kaldırmasaydınız iyiydi Yeni eklenenleri daha iyi takip ediyorduk şimdi tek tek tüm başlıklara bakacağız.Umarım bunu ciddiye alırsınız Yinde çok cici olmuş

editör
02.06.08, 21:03
hocam önceden en son giriş yaptıktan sonraki okunmamış yazılar yukarda belirtiliyordu onu kaldırmasaydınız iyiydi Yeni eklenenleri daha iyi takip ediyorduk şimdi tek tek tüm başlıklara bakacağız.Umarım bunu ciddiye alırsınız Yinde çok cici olmuş

Merhaba;

Yukarıdaki menüde bulunan "Yararlı Linkler" bölümüne tıkladığınızda "Bugünki Mesajlar" sekmesinden en son girdiğinizden sonraki tüm mesajlara ulaşabilirsiniz.

Saygılar...

haticeaydan
02.06.08, 21:22
çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama biraz alışmak zaman alacak galiba.pembiş pembiş.

admin
02.06.08, 21:40
eski temamızda olan tüm eklentiler aynen yerlerine koyulacak ama zaman alacak tabii aciliyet sırasına bu gece bitirmeye çalışacağım beğenmenize çok sevindim.

ATAMİZİNDEYİZ
02.06.08, 22:47
siteyi bir açtım aman allahım pespembe olmuş:) çok hoşuma gitti pembeler ama alışması tabiki zaman alacak. sayfanın en kenarları kahverengi değilde başka renk olabilir mi acaba? ayrıca konu/konu başlatan yazı rengi de başka olabilir mi?

şimal
02.06.08, 22:55
çok güzel olmuş sağolun

admin
03.06.08, 00:01
tüm yorumlar alındıktan sonra küçük düzenlemeler de yapılacak tabii ki :)

feryale
03.06.08, 00:09
yeni tasarım çok güzel olmuş bizim gibi cıvıl cıvıl

starfish
03.06.08, 00:14
emeginize saglik...guzel olmus..

ferisizm
03.06.08, 00:18
çooooooooooookkkkkkk güzelllllll olmuş almak istediğim telefonda da böyledesenler vardı zaten sırf desenleri için almak istiyodum onu almadım ama bu site beni fazlasıyla tatmin edicekkk:):D

Berçin
03.06.08, 01:10
gerçek çok süper olmuş pembe olmasıda daha bir hoş olmuş tam biz okulönceciyizlere hitap ediyor ben çok şey kaçırmışım ona üzüldüm ama bundan sonra hem öğrencilik dönemimde hem de meslek haytım süresince burada olacağım elleriniz dert görmesin tamer hocam

cansev_47
03.06.08, 03:14
yeni site harika olmuş emeğinize sağlık ben çok beğendim.:)

ashram
03.06.08, 09:48
kenar kahverengi için ben de değiştrlse daha ii olur sanki,ama yine de uğraşmışsınız ve daha hoş olmuş.Ellerinize sağlık.......

fatma altınsoy
03.06.08, 11:14
Vallahi emeğinize sağlık ,fakat daha önceki renk uyumu çok hoştu en azından bizim gözümüzü bu kadar yormuyordu. kahverengi ne alaka şunu çıvıl çıvıl renklerle değiştirmenizi tavsiye ederim.sitenizi ve çalışmalarınızı hem takip ediyorum hemde mümkün olursa uyguluyorum ama hala siteye kolaylıkla anlaşılabilir,duru dilli bir giriş yapamıyorum.(bir şeyler yollamak adına)Birilerine teşekkür ederken yollıyabiliyorum.Bunun kolay yolunu bana yazarmısınız malüm bilgi sayarları bizler mesleğin 20.yılında keşfettik sizler sanslısınız. Başarılarınızın başarılara imza atması dileğiyle ....

fullcarsma
03.06.08, 11:42
guzel olmus emegıne saglık

farmamiss
03.06.08, 12:14
Okul öncesine Bahar Gelmiş Elinize Emeğinize Sağlik Teşekkür Ederiz.

Hilal
03.06.08, 13:57
akşam ilk pembe rengi duyduğumda girmeye çok çalıştım ama bilgisayarımın ya da bilemiyorum neyin azizliğine uğradım ve giremedim:( sitemiz hediye paketi gibi olmuş bizlere bir armağan gibi:) Tamer hocam ve Alper hocam ellerinize ve emeğinize sağlık ne kadar uğraştığınızı biliyorum sitemizin yeni havasıyla yeni paylaşımlara...

ELİF YILMAZ ÇOLAK
03.06.08, 14:49
ne güzel pembiş pembiş bir ekran,harika olmuş.elinize ve yüreğinize sağlık.

ilknur yalçimin
03.06.08, 15:52
Hocam çok ama çok tatlı olmuş pembe pembe, emeğiniz için teşekkürler... Sitemizin başarılarının devamını dilerim...

zümrüt yuva
03.06.08, 17:06
Çok güzel olmuş teşekkür ederiz.Emeğinize sağlık

tuugche
03.06.08, 17:47
Ewt çok güzell olmuşş bnde çok begendimm elinize sağlıkk......

gökşin
03.06.08, 18:28
evet.Tebrikler.Sizede bu yakışırdı.Harika olmuş.Ellerinize,emeğinize sağlık

kullanıcı
03.06.08, 20:04
ilk açtığımda EYVAH dedim:eek: bune farklı bi siteyemi girdim :Ddedim kendikedime ama sonra gözüm alıştı:D çok hoş olmuş zaten çok beğendiğim bana çok yardımcı olan site Emeği geçen herkessden Allah razı olsun Başarılarınızın devamını dilerim :):):)

arzut
03.06.08, 20:34
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş

hpani
03.06.08, 20:39
süper olmuş daha ne diyebilirimkiii

azize
03.06.08, 22:21
çok güzel olmuş elinize sağlık

busenaz
03.06.08, 23:22
Her Zaman Böyle Canli Olmak Bizim özelliğimiz. Yoksa çocuklara Nasil Bilgi Verebilir Ve Yetişebiliriz. Sitede Canli Ve Hoş Olmuş Emeğinize Sağlik. Tam Bize Göre -okulönceciyiz-

lamassu
04.06.08, 00:31
renkler ve profil düzenlemeleri süper olmuş :)....zamana ve çağımıza ve okulönceciyiz bize yakışır türden :)....
emeğinize sağlık, daha çok büyüyüp daha çok gelişmeniz, daha çok güzelleşmeniz dileği ile.....

tbaft
04.06.08, 19:19
:) teşekkürlerharika olmuş

herşeyi arayıp bulabiliyorum sağolun

yenilenmek çok iyi olmuş böyle daha güzel

azelyaşirin
04.06.08, 23:07
sitenin yeni hali çok güzel olmuş ellerinize sağlık

liselim
05.06.08, 11:28
Çok GÜzel OlmuŞ TeŞekkÜr Ederİm Ellerİnİze SaĞlik

hilal_
05.06.08, 11:32
ellerinize sağlık çok güzel olmuş renkler insanın içini açıyo valla

SAMANDAGLI
06.06.08, 11:10
Forumu Oldukça Başarili Buluyorum,başarilarinn Devamini Diliyorum

neptun
06.06.08, 18:31
çok güzel olmuş ellerine sağlık aslında pembeyi pek sevmeme ama buraya yakışmış :D:D bütün uğraşmalarınıza değmiş
ve bir isteğim var ifade ikonlarını biraz daha renklendirip çoğaltabilirseniz harika olucak özellikle bol bol alkış ikonu istiyorum

gülis
08.06.08, 23:01
Teşekkürler..... cıvıl cıvıl olmuş...

genç fenerli
08.06.08, 23:31
ben beğendim valla :)

zehratekin
09.06.08, 18:41
evet insanın içini kıpırtadan bazen de duygusallaştıran bazense bizi çocuklaşamay iten bi masumiyet rengi bulmuş ve en önemlisi de sevginin rengi olması etkiledi.

ürperi
09.06.08, 20:03
gerçekten çok güzel olmuş renkleride çok güzel seçmişsiniz elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler

sumisali
09.06.08, 20:44
sitenin önceki halinide biliyorum bu hali daha güzel olmuş emeklerinize sağlık teşekkürler....:)

özlem göçben
11.06.08, 18:36
renk tonlamaları güzel ama eski tonlamaların ayrı bir hoşlugu vardı bence...

NbiY
12.06.08, 13:21
çok güzel olmuş ilk görünce süper olmuş dedim yumuşak ve çekici bi rengi olmuş.
Emeğine sağlık teşekkürler..

ernilove
10.07.08, 19:34
Bütün okulönceciyizlere merhaba ben yeni üye ernilove firsat buldukça siteyi ziyaret edip paylaşimlarda bulunmaya çalişacağim bilgisayar kullanmayi yeni öğreniyor olduğum için biraz kullanmada sikinti çekiyorum öğrendikçe daha yararli olabileceğime inaniyorum arkadaşlar

hilal_
10.07.08, 20:36
aramıza hoşgeldin.....

nilgun85
10.07.08, 21:43
gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık

ashram
11.07.08, 10:32
hoşgeldin ernilove,ben de pek iyi sayılmam ama insan isteynce,zorda kalınca öğrenyr bir şeklde.
Umarım hoş paylaşımlar yaşarsın hoşçakal

nmutlu
13.07.08, 16:50
güzel olmuş, pembe renk ve tonlarına bayılırım, elinize sağlık.

zeynep_89
24.07.08, 13:32
gerçekten çok güzel olmuş.tam okul öncecilere yakışır,renkli ve samimi.tşekkürler...

ramfili
28.07.08, 18:27
Arkadaşlar dergiler süper çok işimize yaradı.. ve ne kadar arkadaşım varsa hepsinin bu siteye üye olması için öneride bulundum şimdi üye olmanın derdindeler :) gerçekten bizim için bulunmaz bir fırsat çok teşekkür ederim böyle bir site açtığınız için..

editör
28.07.08, 19:06
Arkadaşlar dergiler süper çok işimize yaradı.. ve ne kadar arkadaşım varsa hepsinin bu siteye üye olması için öneride bulundum şimdi üye olmanın derdindeler :) gerçekten bizim için bulunmaz bir fırsat çok teşekkür ederim böyle bir site açtığınız için..

Merhaba;

Aramıza hoşgeldiniz. Elimizden geldiğince siz değerli okul öncecilere hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Saygılar...