Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Tasarımımız
Merhaba Değerli Okul Önceciyiz Biz diyenler. Sitemizin yeni tasarımı ile beğeninize sunulmuştur.
tasarımımızda eklentiler;
tekrar merhaba değerli okul önceci tasarımımızda yenilikler yaparak site tepesine sizin için kolaylık olacağını düşündüğümüz 2. bir menü ekledik. resimlere bakmanızı kolaylaştırmak için klavyeden sağ ve sol oklarla devam eden resimleri görmenizi sağlayan eklentiler yükledik. Forumumuzu daha kolay kullanmanız adına aklınıza gelenleri bizlerle paylaşırsanız daha iyisini yapmak için çalışmaya hep devam edeceğimizi belirtmek isteriz.
Saygıyla
Okul Önceciyiz Biz
Genel Koordinatörü
Tamer UZUNER
AYSUN-KARAKUŞ 02.06.08, 19:09 çok güzel olmuş tamer bey çok teşekkür ederim ellerinize sağlık :)
evet çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık teşekkürler
çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık
hocam önceden en son giriş yaptıktan sonraki okunmamış yazılar yukarda belirtiliyordu onu kaldırmasaydınız iyiydi Yeni eklenenleri daha iyi takip ediyorduk şimdi tek tek tüm başlıklara bakacağız.Umarım bunu ciddiye alırsınız Yinde çok cici olmuş
hocam önceden en son giriş yaptıktan sonraki okunmamış yazılar yukarda belirtiliyordu onu kaldırmasaydınız iyiydi Yeni eklenenleri daha iyi takip ediyorduk şimdi tek tek tüm başlıklara bakacağız.Umarım bunu ciddiye alırsınız Yinde çok cici olmuş
Merhaba;
Yukarıdaki menüde bulunan "Yararlı Linkler" bölümüne tıkladığınızda "Bugünki Mesajlar" sekmesinden en son girdiğinizden sonraki tüm mesajlara ulaşabilirsiniz.
Saygılar...
haticeaydan 02.06.08, 21:22 çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama biraz alışmak zaman alacak galiba.pembiş pembiş.
eski temamızda olan tüm eklentiler aynen yerlerine koyulacak ama zaman alacak tabii aciliyet sırasına bu gece bitirmeye çalışacağım beğenmenize çok sevindim.
ATAMİZİNDEYİZ 02.06.08, 22:47 siteyi bir açtım aman allahım pespembe olmuş:) çok hoşuma gitti pembeler ama alışması tabiki zaman alacak. sayfanın en kenarları kahverengi değilde başka renk olabilir mi acaba? ayrıca konu/konu başlatan yazı rengi de başka olabilir mi?
tüm yorumlar alındıktan sonra küçük düzenlemeler de yapılacak tabii ki :)
yeni tasarım çok güzel olmuş bizim gibi cıvıl cıvıl
emeginize saglik...guzel olmus..
çooooooooooookkkkkkk güzelllllll olmuş almak istediğim telefonda da böyledesenler vardı zaten sırf desenleri için almak istiyodum onu almadım ama bu site beni fazlasıyla tatmin edicekkk:):D
gerçek çok süper olmuş pembe olmasıda daha bir hoş olmuş tam biz okulönceciyizlere hitap ediyor ben çok şey kaçırmışım ona üzüldüm ama bundan sonra hem öğrencilik dönemimde hem de meslek haytım süresince burada olacağım elleriniz dert görmesin tamer hocam
yeni site harika olmuş emeğinize sağlık ben çok beğendim.:)
kenar kahverengi için ben de değiştrlse daha ii olur sanki,ama yine de uğraşmışsınız ve daha hoş olmuş.Ellerinize sağlık.......
fatma altınsoy 03.06.08, 11:14 Vallahi emeğinize sağlık ,fakat daha önceki renk uyumu çok hoştu en azından bizim gözümüzü bu kadar yormuyordu. kahverengi ne alaka şunu çıvıl çıvıl renklerle değiştirmenizi tavsiye ederim.sitenizi ve çalışmalarınızı hem takip ediyorum hemde mümkün olursa uyguluyorum ama hala siteye kolaylıkla anlaşılabilir,duru dilli bir giriş yapamıyorum.(bir şeyler yollamak adına)Birilerine teşekkür ederken yollıyabiliyorum.Bunun kolay yolunu bana yazarmısınız malüm bilgi sayarları bizler mesleğin 20.yılında keşfettik sizler sanslısınız. Başarılarınızın başarılara imza atması dileğiyle ....
fullcarsma 03.06.08, 11:42 guzel olmus emegıne saglık
Okul öncesine Bahar Gelmiş Elinize Emeğinize Sağlik Teşekkür Ederiz.
akşam ilk pembe rengi duyduğumda girmeye çok çalıştım ama bilgisayarımın ya da bilemiyorum neyin azizliğine uğradım ve giremedim:( sitemiz hediye paketi gibi olmuş bizlere bir armağan gibi:) Tamer hocam ve Alper hocam ellerinize ve emeğinize sağlık ne kadar uğraştığınızı biliyorum sitemizin yeni havasıyla yeni paylaşımlara...
ELİF YILMAZ ÇOLAK 03.06.08, 14:49 ne güzel pembiş pembiş bir ekran,harika olmuş.elinize ve yüreğinize sağlık.
ilknur yalçimin 03.06.08, 15:52 Hocam çok ama çok tatlı olmuş pembe pembe, emeğiniz için teşekkürler... Sitemizin başarılarının devamını dilerim...
zümrüt yuva 03.06.08, 17:06 Çok güzel olmuş teşekkür ederiz.Emeğinize sağlık
Ewt çok güzell olmuşş bnde çok begendimm elinize sağlıkk......
evet.Tebrikler.Sizede bu yakışırdı.Harika olmuş.Ellerinize,emeğinize sağlık
ilk açtığımda EYVAH dedim:eek: bune farklı bi siteyemi girdim :Ddedim kendikedime ama sonra gözüm alıştı:D çok hoş olmuş zaten çok beğendiğim bana çok yardımcı olan site Emeği geçen herkessden Allah razı olsun Başarılarınızın devamını dilerim :):):)
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
süper olmuş daha ne diyebilirimkiii
çok güzel olmuş elinize sağlık
Her Zaman Böyle Canli Olmak Bizim özelliğimiz. Yoksa çocuklara Nasil Bilgi Verebilir Ve Yetişebiliriz. Sitede Canli Ve Hoş Olmuş Emeğinize Sağlik. Tam Bize Göre -okulönceciyiz-
renkler ve profil düzenlemeleri süper olmuş :)....zamana ve çağımıza ve okulönceciyiz bize yakışır türden :)....
emeğinize sağlık, daha çok büyüyüp daha çok gelişmeniz, daha çok güzelleşmeniz dileği ile.....
:) teşekkürlerharika olmuş
herşeyi arayıp bulabiliyorum sağolun
yenilenmek çok iyi olmuş böyle daha güzel
azelyaşirin 04.06.08, 23:07 sitenin yeni hali çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Çok GÜzel OlmuŞ TeŞekkÜr Ederİm Ellerİnİze SaĞlik
ellerinize sağlık çok güzel olmuş renkler insanın içini açıyo valla
SAMANDAGLI 06.06.08, 11:10 Forumu Oldukça Başarili Buluyorum,başarilarinn Devamini Diliyorum
çok güzel olmuş ellerine sağlık aslında pembeyi pek sevmeme ama buraya yakışmış :D:D bütün uğraşmalarınıza değmiş
ve bir isteğim var ifade ikonlarını biraz daha renklendirip çoğaltabilirseniz harika olucak özellikle bol bol alkış ikonu istiyorum
Teşekkürler..... cıvıl cıvıl olmuş...
genç fenerli 08.06.08, 23:31 ben beğendim valla :)
zehratekin 09.06.08, 18:41 evet insanın içini kıpırtadan bazen de duygusallaştıran bazense bizi çocuklaşamay iten bi masumiyet rengi bulmuş ve en önemlisi de sevginin rengi olması etkiledi.
gerçekten çok güzel olmuş renkleride çok güzel seçmişsiniz elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler
sitenin önceki halinide biliyorum bu hali daha güzel olmuş emeklerinize sağlık teşekkürler....:)
özlem göçben 11.06.08, 18:36 renk tonlamaları güzel ama eski tonlamaların ayrı bir hoşlugu vardı bence...
çok güzel olmuş ilk görünce süper olmuş dedim yumuşak ve çekici bi rengi olmuş.
Emeğine sağlık teşekkürler..
Bütün okulönceciyizlere merhaba ben yeni üye ernilove firsat buldukça siteyi ziyaret edip paylaşimlarda bulunmaya çalişacağim bilgisayar kullanmayi yeni öğreniyor olduğum için biraz kullanmada sikinti çekiyorum öğrendikçe daha yararli olabileceğime inaniyorum arkadaşlar
gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık
hoşgeldin ernilove,ben de pek iyi sayılmam ama insan isteynce,zorda kalınca öğrenyr bir şeklde.
Umarım hoş paylaşımlar yaşarsın hoşçakal
güzel olmuş, pembe renk ve tonlarına bayılırım, elinize sağlık.
gerçekten çok güzel olmuş.tam okul öncecilere yakışır,renkli ve samimi.tşekkürler...
Arkadaşlar dergiler süper çok işimize yaradı.. ve ne kadar arkadaşım varsa hepsinin bu siteye üye olması için öneride bulundum şimdi üye olmanın derdindeler :) gerçekten bizim için bulunmaz bir fırsat çok teşekkür ederim böyle bir site açtığınız için..
Arkadaşlar dergiler süper çok işimize yaradı.. ve ne kadar arkadaşım varsa hepsinin bu siteye üye olması için öneride bulundum şimdi üye olmanın derdindeler :) gerçekten bizim için bulunmaz bir fırsat çok teşekkür ederim böyle bir site açtığınız için..
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz. Elimizden geldiğince siz değerli okul öncecilere hizmet vermekten gurur duyuyoruz.
Saygılar...
|