Orijinalini görmek için tıklayınız : çalişmalarim

aapak33
25.11.07, 17:24
Degerli Okul öncesi öğretmen ve usta öğreticileri;

Sizlerin Eğitim öğretim çalışmalarında okul öncesi programı ve yönetmeliği gereğince yapacağınız çalışmaları "ANA SINIFI DOSYASI" nda topladım. Yoklama ve ders defterini de " ÖĞRETMEN ÇALIŞMA DEFTERİ" adı altında birleştirdim. İsteyen öğretmenlerimize "isim, adres, telefon, okul adı ve öğrenci sayılarını yazmaları halinde gönderebilirim.

Abdullah APAK
Emekli İlköğretim Müfettişi

aapak33@gmail.com

fkkubk
02.12.07, 09:03
fatma karakaya kaplan aydın uçgan ilk öğretim okulu esentepe gaziosman paşa 40 öğrenci sayısı şimdiden teşekkürler

yağmur0
14.01.08, 01:59
efendim böyle çalışmaları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler ancak efendim bu hazırlamış oldugununuz kitapçıklara herhangi bir ücret ödeyecekmiyiz çümkü bazı forumlarda bu tur çalışmalar için önce bankaya belli bir hesap yatırılıyor sonra faydalanlyor

yağmur taşkıran,develi ilköğretim okulu- menderes-izmir, 25 öğrenci
tekrar teşekkürler

aapak33
14.01.08, 18:06
Sevgili Yagmur
Dosyanın bedeli 2 YTL+ kargo ücreti. Kargo ücretini teslim alırken ödeyebilirsiniz. Eğer talep ederseniz bana yazdığınız bilgilere ek olarak adres ve tlf yazarsınız size hemen yollarım. Ücretini iese yazacağım banka hesabına yatırabilirsiniz. Hesabım İş bankası ve Ziraat bankasında siz hangisini talep ederseniz onu sze yazarım
Teşekkürler.
aapak

mine-m
17.03.08, 17:51
teşekkürler sayın apak...
saraykent 125.yıl anaokulu esenlik mah.antakya hatay

aapak33
17.03.08, 20:14
Sevgili Minei
adres yazmısınız ama isim, telefon ve öğreenci sayısı yazmamışsın. sanırım benden anasınıfı dosyası isteyeceksin
aapak

y.emre
20.03.08, 05:23
Hocam çok çok Sagolun Böyle Bir Etkinlik Yaptiginiz Için
Okul Adi:mehmet Akif Ersoy
Adres:eyüp Nebi Mahallesi Mehmet Akif Ersoy I.ö.o.
öğrenci Sayisi:25
Telefon:04143515490
Isim:ayşegül Nice / şanliurfa
Hocam Bu Evraklar Ne Zaman Elimize Geçer?

aapak33
27.03.08, 20:09
Merhaba Ayşegül Hanım,
Dosyanın bedeli 2 YTL+ kargo ücreti. Kargo ücretini teslim alırken ödeyebilirsiniz. Eğer talep ederseniz beni 05055861673 telefonumu arar bilgi verirseniz hemen yollarım size hemen yollarım. Ücretini ise yazacağım banka hesabına yatırabilirsiniz. Hesabım İş bankası ve Ziraat bankasında siz hangisini talep ederseniz onu size yazarım
Teşekkürler.
aapak

y.emre
29.03.08, 06:27
teşekkürler hocam

missazure
29.03.08, 06:49
hocam teşekkürler sagolun