Orijinalini görmek için tıklayınız : usta öğreticilik belgesi
çiğdemsinan 25.11.07, 20:29 Merhaba,
benim kaygı duyduğum bir konu var. Ben MEB bağlı özel bir kurumda çalışmaktayım. Usta öğreticilik belge başvurusu 2006 kasım ayında yapılımıştır. sınavlarımı da başarıyla geçtim ve şuan belgemi almak için beklemekteyim.
2007 kasım ayında belgemi almam gerektiğini biliyorum. Kaygı duyduğum konu ise çalıştığım kurum belgemi kasım ayı içersinde vermeyip sene sonunu ( yıl sonu ) bekleyip vermeye bilirlermi?. Henüz MEB gelmedi diyebilirlermi? Çünkü biran önce belgemi almak istiyorum. Vermeyeceklerinden kaygı duyuyorum bana bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
sevgiler
Merhaba Çiğdem Hanım,
Usta Öğreticilik Belgesini sınava girdiğin tarihten sonra sınav sonuçları açıklandığında alırsın. Belgeniz bağlı bulunduğunuz İL mİlli Eğitim Müdürlüğünde olmalı. İl müdürlüğüne başurduğunuzda alırsınız.
Başarılar dilerim
Abdullah APAK
Merhabalar.
Ben AÖf Okul Öncesi Ogretmenligi 2.siniftayim. Kadrosuz Usta ÖĞretİcİ Semİnerlerİne Gİrmek İstİyorum. Fakat Pek Bİr Bİlgİm Yok.benİ Bİlgİlendİrmenİzİ İstİyorum Ve Atalamarin Sinavdan Sonra Ne Kadar Zaman İÇerİsİnde OlduĞunu Bİldİrİrsenİz Sevİnİrİm...teŞekkÜrler..
Selam Çiğdem Hanım
Kaygı duymanıza gerek yok. O belgeyi siz haketmişsiniz. Bir örneği dosyanıza konur. Aslı size verilir. Tereddüde düşeceğinize bağlı olduğunuz İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE gidserek belgenizi alabilirsiniz.
aapak
arkadaşlar bu usta öğreticilik belgesi yenimi çıktı ben hiç böle bişi duymadım kimsedede görmedim. üstelik bir yılda çalıştığım halde okulu bitirenleremi veriliyo
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
usta öğreticilik belgesini sınav açıklandıktan hemen sonra veriyolar sonrada başvurular başlıyo bulunduğunuz ilin milli eğitim müdürlüğünün web sitesinde duyuruyolar ordan takip edin hergün bakıyorum ben,bende 2006 daalmıştım seminer belgesi 2 yıl içinde atamam olmadı iptal oldu belgem bu yıl bidaha alcam
shirinshey 04.08.08, 20:56 merhaba arkadaşlar size bir konu danışmak istiyorum.ben aöf 2.sınıf öğrencisiyim usta öğretici belgemin süresi doldu.yani 2 yılı geçti.şuan bir özel okulda işe başladım ve meb den onay bekliyorum ilköğretim bünyesinde olmayan kurumlardada bu belgenin belli bir miadı oluyormu bilginiz varsa ve beni yanıtlarsanız çok sevinirim.çünkü il meb bana bu konuyla ilgi telefonda herhangi bir bilgi veremedi.lise diplomasınıon yeterli olacağını gerisini ilgili bilemediklerini belirttiler.ben pek aydınlanmadım ve sizlere sorma gereği duydum.şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar size bir konu danışmak istiyorum.ben aöf 2.sınıf öğrencisiyim usta öğretici belgemin süresi doldu.yani 2 yılı geçti.şuan bir özel okulda işe başladım ve meb den onay bekliyorum ilköğretim bünyesinde olmayan kurumlardada bu belgenin belli bir miadı oluyormu bilginiz varsa ve beni yanıtlarsanız çok sevinirim.çünkü il meb bana bu konuyla ilgi telefonda herhangi bir bilgi veremedi.lise diplomasınıon yeterli olacağını gerisini ilgili bilemediklerini belirttiler.ben pek aydınlanmadım ve sizlere sorma gereği duydum.şimdiden teşekkürler
arkadaşım özel okullar seminer belgesi istemiyolar bildiğim kadarıyla ama senin aldığın seminer belgen iptal olmuş eğer meb okullarında çalışmak istiyosan yeniden seminere katılıp belgenle tekrar başvurman lazım
irem hanım usta öğreticiler geçen sene sınavlara girmişse belgesini de almışsa eğer punıda yüksek almışsa bu sene tekrar seminere girmeyebilir.puanına güveniyosa bir öğretmen seminere katılmayabilir.o puanla atanabilir.
shirinshey 04.08.08, 21:17 ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar..sağolun..içim rahatladı...evet meb okullarına başvuru için belgemin yenilenmesi gerektiğini biliyorum..ama sanırım bu sene için zaten çok geç..birdahaki seminer tarihini beklemek durumundayım.
buarada puanım da 85 ti..ama 2 yılı aşmış olduğum için bunun şimdi bir önemi yok sanırım..tekrar seminer yolu görünmekte yani
iki yılı aşmış olduğunuz için katılmanız gerekiyor.umarım yüksek bir puan alıp atanırsınız.başarılar
irem hanım usta öğreticiler geçen sene sınavlara girmişse belgesini de almışsa eğer punıda yüksek almışsa bu sene tekrar seminere girmeyebilir.puanına güveniyosa bir öğretmen seminere katılmayabilir.o puanla atanabilir.
ahmet bey geçen sene sınava girmişlerse tekrar girmelerine gerek yok zaten 2 yıl görev alamayanlar için geçerli sözüm.mecbur girin diye bişey sölemedim sadece arkadaşımıza yardımcı olmak istedim
ne kadar yüksek aldıysamda ben atanamadım inşallah siz atanırsınız.herkese başarılar dilerim
irem hanım en kısa zamnda sizinde atanmanız dileğiyle.hoşçakalın.atanmanız halinde en çok sevinenlerden biri de ben olacam
esrawoswos 05.08.08, 08:04 arkadaşlarr yazılan tüm msjları okudum yalnızz mecburimi yoksa isteğe mi bağlı anlayamadım
ben 2006 yılında usta öğretici belgemi aldım 88 puanla ve müracaat etmedim dolayısıylaa meb de çalışmadımm yalnız bu 2 yıl muhabbetii kafamı karıştırdı ben bu sene başvuru yapamazmıyımm yani illa bu sene ki semineredemi katılmam gerekiyordu.
arkadaşlar yanıt bekliyrum lütfen.....
esracığım eğer 2006da seminer belgesi aldıysan meb okullarında görev yaptıysan birdaha seminere gitmene gerek yok ama görev almadıysan bu senede gitmen gerek seminere bide şurası var her il de açılmıyo kurs bildiğim kadarıyla herkesin yolu açık olsun
arkadaşlar ben bu sene kadrosuz usta öğreticilik için başvurmak istiyorum fakat seminer belgem yok belge olmadan kayıt yaptırabilirmiyim
selam eğer aöf öğrencisi isen seminer belgen olmadan başvuru yapamazsın, mezun isen belgeye gerek yok...
enisidilim 26.10.08, 20:39 arkadşlar bende pratik kız sanat okulunda okuyorum son dönemdeyı;bende ocak ıtıbarıyle mezun oluyorum,usta öğretıcı sınavına gırmek ıstıyorum ama bır bılgı bulamıyorum (bursa da ikamet etmekteyim)bir bilgisi olan cevab verirse sevinirim.:)
|