Orijinalini görmek için tıklayınız : ana okullu ögretmeni nasıl verimli ve etkili olur

asi_35
01.07.08, 22:07
arkadaşlar ben yeni bu siteyle tanıştım tesadüfen ve çok beyendim site kurucumuza teşekkür ediyorum:icon_smitten:ben ana okulu ögretmeniyim ve daha fazla kendimi geliştirecek konularda konuşmak istiyorum çünkü bu konu fikirlerle belki daha güzel ilerleyecektir sizlerin bilgi ve düşüncelerini bekliyorum sizce bir ana okulu egitmeni nasıl çoçuklarla daha iyi ve vermli olabilir şimdiden teşekkürler ilginize:icon_thumbup:

mor menekşe
01.07.08, 22:26
ilk başta çocukları çok sevmesi önemli eğer çocukları ve mesleğini sevmezse bu işi yaparken ne verimli olur nede çocuklara birşeyler verebilir. Yani severek başlamak lazım benim düşüncem bu

ernilove
11.07.08, 03:43
Bende bu sİteyle yenİ taniŞtim.okulÖncesİ ÖĞrt.etkİlİ ve verİmlİ olmasi İÇİn mor menekŞenİn fİkrİne katiliyorum ayrica bİr ÖĞrt.araŞtirmaci,yenİlİĞe aÇik,okuduĞunu ,duyduĞunu ve gÖrdÜĞÜnÜ ÖĞrencİsİnİn sevİyesİne uygulayabİlmelİ , siniftakİ ve Çevresİndekİ olaylari kullanabİlmelİ ve yaratici olmali bana gÖre

tülin ayden
18.07.08, 01:44
mrb arkadaşlar.haklısınız öncelikle bu mesleği sevmek gerek.insn ancak severse başarılı olur.zoraki sadece bir meslek sahibi olmak için bu bölüm seçilrise sevgi olmadığı sürece ne derece başarılı olunur ve ne derece canla başla çalışılır.kendinizi geliştirin çocuklara verimli olmak için yeniliklere açık olun.bende severek yaptım anaokulu öğretmenliğini yıllarca.ve hala çok seviyorum.başaracağınıza inanıyorum genç arkadaşlarım sevgilerimle.