Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi evrakların ve önemli yazıların konulması

fersah8107
26.11.07, 13:27
forum sitesi güzel ama bi de evrak bölümü eklensedi güzel olurdu. gerek okul

öncesi gerekse personel özlük ile ilgili lazım olabilecek evrakların konulması tüm

öğretmen arkadaşlar için güzel olur.

fersah8107
26.11.07, 16:45
resmi evrak konusunda arkadaşlar ne düşünüyorsunuz.kimse yazmadı. çünki benim de bir katkım olsun istiyorum.

editör
26.11.07, 19:56
Öğretmenim önerinizi yönetim kurulunda görüşerek değerlendirmeye alacağız. Teşekkürler...

pınar öğretmen
13.12.07, 19:47
yaa evrak görmeye bıkmadınız mı be hocam?eğitimde yapılan gereksiz yazışmaları sadece zaman kaybı olarak nitelendiriyorum ben.okula hergün bir ton yazı gönderiyor milli eğitim.hemen hemen hiç biri de verdiğimiz eğitime katkısı olmayan,kağıt ziyanlığı...
devlet bu yazışmalarda kullanılan gereksiz yazışmalar kağıtları için kestiği ağaç kadar fidan dikseydi canım ülkem belgrad olurdu :D

GOLDHEART
18.12.07, 20:50
Evet Fersah arkadaşıma katılıyorum.Özellikle biz yeni göreve başlayan arkadaşlara çok faydalı olacağını düşünüyorum.Ayrıca müfettişlerin teftişlerde görmek istedikleri evrak ve belgeler nelerdir?1. ve 2. dönemde hangi evrak ve belgeleri hazırlamamız gerekiyor?İlköğretimdeki yetkililerin bu konularla ilgili bilgisi yok.O yüzden yetkili veya tecrübeli kişilerden bilgi alabilirsek çok mutlu oluruz. Hatta birer tane örnekleri olursa çok daha iyi olabilir.
Alper Hocam ayrıca bu konuları da yönetim kurulunda görüşürseniz çok seviniriz.Umarım kısa zamanda değerlendirmeye alınır,bizleri mutlu edersiniz. :confused:

editör
19.12.07, 01:54
Evet Fersah arkadaşıma katılıyorum.Özellikle biz yeni göreve başlayan arkadaşlara çok faydalı olacağını düşünüyorum.Ayrıca müfettişlerin teftişlerde görmek istedikleri evrak ve belgeler nelerdir?1. ve 2. dönemde hangi evrak ve belgeleri hazırlamamız gerekiyor?İlköğretimdeki yetkililerin bu konularla ilgili bilgisi yok.O yüzden yetkili veya tecrübeli kişilerden bilgi alabilirsek çok mutlu oluruz. Hatta birer tane örnekleri olursa çok daha iyi olabilir.
Alper Hocam ayrıca bu konuları da yönetim kurulunda görüşürseniz çok seviniriz.Umarım kısa zamanda değerlendirmeye alınır,bizleri mutlu edersiniz. :confused:
Öğretmenim bu konu hakkında da gerekli görüşmeyi gerçekleştireceğiz. Saygılar...

oylum
22.12.07, 16:52
Gold heart öğretmenim.. Ben iki seneden beri görev alıyorum... Bugüne kadar müfettişlerin benden istedikleri şunlardı :
-Veli toplantı tutanakları..
-Zümre toplantı tutanakları..
-Çocukların öğrenci dosyaları..
-Gözlem dosyaları...
-Kazanım değerlendirme formları..
-Yıllık ve günlük planlar...
-Okul öncesi Eğitim Programı..
-Öğretmen devam çizelgesi ...
-Okul Öncesi Eğitim kurumları devam çizelgesi..
- Dönem sonunda vericek gelişim raporları..
Şu an aklıma ilk gelenler bunlar....
Ayrıca okulunuzdanda öğrenci kütük (kayıt) defteri..
Satın alma ve teslim alma tutanakları.. ve gelir - gider defteri istenerek inceleniyor...
Eğer bu belgeleri görmek istersen Okul öncesi mevzuat sitesindende bulabilirsin...
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/25486_.html

NİHAN
21.01.08, 22:45
Slm Herkese Siteye Yeni üye Oldum Gerçekten çok Beğendim
Bende Bir öğretmen Adayi Olarak Sizlerle Olmayi Isterim Bunun Için Bu Site çok Güsel
ölesine Bi Bakim Dedim Ve Karsima Böle Bi Yer çikti Gerçekten çok Beğendim Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum Ve Başarilarinin Devamini Diliyorum :)

faatime
01.03.08, 02:07
her konuda bizlere yardımcı olacak bir site olmuş teşekkürler.....

wonderfull
15.03.08, 22:50
sitenin herkese faydalı olacağını düşünüyorum

hicret
09.04.08, 21:53
evet bence de

suçiçeği
24.06.08, 09:54
slm arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum. öğretmenlikte 4. yılım okulöncesi eğitimde yeterli bilgiye sahip olmayan ve bizi çocuk bakıcısı sanan insanlarla çalışmaktan yorulmuştum.bu siteyle tanıştığıma çok sevindim,çok güzel paylaşımlarınız var.hepinize teşekkürlerrr...:)

mor menekşe
01.07.08, 14:36
merhaba, haklısın aynı fikirdeyim bende bu siteye yeni üye oldum gerçekten güzel paylaşımlar var

hacerr özkann
14.07.08, 10:26
ben de bu siteye yeni üye oldum sayılır.Böyle bir paylaşım sitesine gerçekten ihtiyacımız vardı.Düşünen ve emek veren herkeze teşekkürler

yaseminyildiz
16.09.08, 00:55
ben kendi adıma yeni ve tecrübesiz bir öğretmen olarak bu bilgilerden çok yararlanıyorum ....teşekkürler