ebruli
05.08.08, 00:07
arkadaşlar benim bir tanidiğimın çocuğu olmuyordu kızkardeşinden evlatlık aldı.çoçuk şimdi 3 yaşinda gerçeği çoçuğa anlatacaklar .bunu hangi yaş döneminde yapmalılar teşekkürler
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : önerilerinize ihtiyacım var ebruli 05.08.08, 00:07 arkadaşlar benim bir tanidiğimın çocuğu olmuyordu kızkardeşinden evlatlık aldı.çoçuk şimdi 3 yaşinda gerçeği çoçuğa anlatacaklar .bunu hangi yaş döneminde yapmalılar teşekkürler Dj_MuzZy 05.08.08, 00:28 3yas cocugun gerceklerı anlaması ıcın cok kucuk bı yas. bununla ılgılı bı semınere katılmıstım 7yasında cocuga gercegın anlatılması gerektıgı soylenmıstı.ancak buda bana gore kucuk bıyas.cocuk 7yasında ılkokula yenı gırmıs, aıle ortamından yenı bı ortama daha dahıl olmak uzere krıtık bı donem.9yas cocugu bıraz daha gerceklerı gormeye acıktır.daha ılerısı cok sakıncalı zaten ergenlık donemınde bunu kabullenemez o nedenle 8-9yas uygundur dıye dusunuyorum. sevval 05.08.08, 05:20 bencede çok küçük daha belkide anlamaz bile siz nasıl anlatılması gerektiğini bir psikologa baş vurarak yapın nasıl tepki vereceği belli olmaz ya da hiç tepki vermez bu dahada kötü sonradan patlama yaşamasın ahmet 05.08.08, 05:57 hocam bu konu çok önemli bnece.bir psikologdan öneri alsanız nasıl olur acaba.psikiyatristlerdende yardım alınabilir.konu çok önemli çünkü. ebruli 05.08.08, 15:38 teşekkürler arkadaşlar evt dediğiniz gibi çok önemli bir konu bir psikoloğa danişsam iyi olur |